Lak pantser (lak verzegeling)

Uw auto blijvend jong met een WAXOYL CAR CARE behandeling met 3 jaar garantie op glans en kleur. Autocleanservice Wijzenbroek kan uw auto aan de buitenzijde voorzien van een hoogglanzende en beschermingbiedende Waxoyl 100 Plus lakpantser. Door deze lakverzegeling is de lak bestand tegen diverse negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, pekel en luchtverontreiniging. De 100 Plus van Waxoyl zorgt voor een duurzame beschermende polymeerlaag voor iedere autolak en:
  • Behoudt duurzaam de glans van alle lakoppervlakken.
  • Laat het water beter wegvloeien.
  • Beschermt tegen zonlicht en voorkomt het verbleken van de lak.
  • Beschermt tegen gevolgen van milieuverontreiniging en oxidatie.

Reinigen met een goede autoshampoo is al voldoende voor een blijvend resultaat. U bespaart dus aanmerkelijk op uw onderhoudskosten. Bij de Waxoyl 100+ behandeling, toegepast op nieuwe autoís binnen 3 maanden na aanschaf, wordt een schriftelijke garantie afgegeven op de glans van de lak voor 3 jaar.
Indien uw auto ouder is dan 3 jaar, dan geldt een garantie van 18 maanden.  Een Waxoyl Car Care behandeling kunt u zelf niet aanbrengen maar wordt uitsluitend professioneel uitgevoerd door de betere poetsbedrijven zoals Autocleanservice Wijzenbroek.

 Naast Waxoyl hebben wij ook de Jewelultra Diamondbrite in ons assortiment. De Jewelultra Diamondbrite is een hoogwaardig 2-componenten hars lakbeschermings systeem om alle soorten lak en kunstof, 6 jaar tegen deze invloeden te beschermen.
Jewelultra Diamondbrite geeft daarom 6 jaar garantie op de lakbescherming van uw auto.

Autocleanservice Wijzenbroek kan uw auto dus voorzien van een lakpantser met Waxoyl (goedkoper) of met Jewelultra Diamondbrite. Zie bijgaande informatie voor de verschillen van beide producten. Indien u meer informatie wilt verkrijgen, kunt u op de logo's van beide producten klikken om doorgelinkt te worden naar desbetreffende sites. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.
 Doorsnede van het originele lakwerk.Verkeersvuil verzamelt in de poriŽn. Ander vuil tast de buitenranden aan.Stage 1 reinigt en vult de poriŽn
van het lakwerk met een zachte eindlaag.


Stage 2 reageert met Stage 1 en creŽert een harde beschermende laag die tevens een zachte eindlaag nalaat. Regen en water komen er nu gemakkelijk af

Jewelultra: Hoe werkt lakbescherming?

Lakverzegeling

De harde hoogglansbescherming van Jewelultra Diamondbrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industriŽle uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto kunnen terecht komen. Verkleuring door ultra-violetlicht is verleden tijd. Vogeluitwerpselen kunnen geen schade meer veroorzaken, als deze binnen 24 uur worden verwijderd en met Jewelultra Diamondbrite Conserver wordt nabehandeld.

Eenmaal behandeld met Jewelultra Diamondbrite zal uw auto een unieke lakbescherming hebben.

Bekledingverzegeling

Met het veelvoud aan design en kleuren in de autobekledingen is het voor de autofabrikant eenvoudig te leveren wat u wenst. Als de auto eenmaal in uw bezit is wilt u dit design graag in topconditie houden. Dit kan met de Jewelultra Diamondbrite Fabric Protector.

Na de behandeling is uw bekleding (of vloerbekleding) voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. De Jewelultra Diamondbrite Fabric Protector beschermlaag zal voorkomen, dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Gemorste vloeistoffen zoals koffie, limonade, ijs en alledaagse vervuilingen kunnen eenvoudig worden weggedept. Ook hondenharen zijn nu eenvoudig te verwijderen.